höstpromenad och museibesök


torsdagen

 
Igår pluggade jag alldeles för lite som vanligt. Jag tänker alltid att jag ska vara duktigt och plugga jättemycket, och så blir det aldrig så. Därför är jag jämt lite besviken på mig själv för att jag sitter och läser bloggar istället för att läsa om marknadskommunikation. Jag borde kanska ändra strategi till "Idag ska jag inte plugga någonting!". Får se om den funkar.
 
Igår var en bra dag. Jag fikade två gånger, träffade Gabriella, hittade världens finaste klänning (inte den på bilden ovan, men lovar att lägga upp en bild sen) och sen kom världens bästa Jensi hit. 

Saknar min lilla Gibbs

 
Sista bilden måste nog vara den ultimata crazy cat lady-bilden. 

En deli Haga

 
Det mesta jag hade hört om Göteborg innan jag flyttade hit stämmer. Här säger alla "gött" och "tjöta" i var och varannan mening, här väntar man inte på att folk ska gå av spårvagnen innan man går på (gillar stockholm mycket mer på den punkten) och så regnar det HELA tiden. Det har regnat i princip varje dag sen jag flyttade hit och när jag påpekar detta får jag alltid till svar: "Välkommen till Göteborg!" Kommer ihåg att jag alltid fick en liknande kommentar när jag flyttade till Norrköping och påpekade att det alltid blåste. Förutom regnet så är Göteborg en väldigt bra och mysig stad. Det jag gillar mest är alla fik som för det mesta har väldigt mycket mer att välja på än en grekisk sallad när man vill ha något vegetariskt. Första dagarna jag var här hittade jag och Josh ett vegetariskt och ekologiskt fik i Haga med så himla god mat. I fredags tog jag med mig Gabriella dit och för en gångs skull regnade det inte så vi kunde sitta utomhus. Det var nog den här helgens höjdpunkt! Så när det sen spöregnade hela kvällen när jag var på after school med klassen gjorde inte så mycket. 

Lite mer Peking

Jag är ganska så dålig på att ta kort på fest. Men som tur är umgicks jag med Anna i helgen som är lite av ett proffs på det där med att ta kort när det är festligheter. Så här kommer några bilder från i helgen. Fler hittar ni på hennes bra och fina blogg.

Norrköping

Helgen i Norrköping var väldigt bra på alla sätt och vis. Mest för att jag fick träffa så många fina personer på samma helg. 
 

tre år

Idag är det tre år sedan jag träffade Jens. Det var på en togafest som varken han eller jag hade tänkt gå på. Men det gjorde vi. Han var dj och jag var tjejen som önskade låtar med Ronny och Ragge. På något vis lyckades jag charma honom, trots låtönskningarna, för han frågade om jag ville följa med honom hem. Jag sa ja och på vägen dit klev jag i hundskit utan att jag märkte det. Det var en fin kväll. 

RSS 2.0