Nights like this

Idag har jag och Lina varit på Nkpg style. Hittade en blusaktig sak som jag tänkte inviga ikväll. Vi ska till Hugo för första gången på evigheter.

Gifbert!


Allt ska vi glömma och allt ska vi förlora

Jag läste precis ut En komikers uppväxt av Jonas Gardell. En fantatisk bok. Läs den!

Korallreven & vintergatan

De senaste dagarna har jag blivit klar med metodkursen, klarat tentan, gått i spöregn med Elin på second hand-runda, kollat på lägenhet, ätit på Munken med Lina och co, fått blommar av min karl, bestämt att det blir Göteborg i höst (om jag kommer in), gått på stan, köpt en klänning, lyssnat på mänsklig värme, promenerat med Lina, ätit tacos.
Imorn åker Jens hem till Norberg så jag blir ensam ända tills på onsdag. Tur att jag har Gilbert som sällskap. Sen på torsdag åker jag hem till Dalarna. Längtar ihjäl mig efter alla mina bästa människor jag kommer träffa.

Trandagen

Igår pratade jag med Jens om att vi brukade fira trandagen när jag var liten. Då hängde jag alltid upp strumbyxor dagen innan och som sen var fyllda med godis dagen efter. Jens trodde att det bara var något som mina föräldrar hade hittat på som en anledning till att jag skulle få godis. Självklart var jag ju tvungen att bevisa för honom att det var sant så jag googlade på det. Och såklart fanns det massa information om trandagen. Men det sjukaste var att trandagen var just igår. Synd att jag glömde hänga upp mina strumpbyxor bara...

24 mars

Jag har haft en sån himla bra lördag hittills. Vaknade vid 10 och kom på att jag ville lyssna på Disneylåtar. Så det slutade med att jag hade min egna lilla musikal för Jens imorse med Hakuna matata, Havet är djupt och Prins Ali m.m. Det var mycket uppskattad! Hehe! Sen har vi strosat omkring på stan hela dagen och lunchat på kuriosa. Ikväll ska vi göra pizza med Micke och Bobbo. Det ska bli gött!

himmel blå himmel blå

Fredag! Sån himla bra dag för vi blev kvar med vårt arbete och nu har jag ingenting att plugga på hela helgen. Nu ska jag ner på stan en sväng och kolla på vårjacka. Sen ska jag möta upp Lina och strosa omkring.

känna lyckan slå i göteborg

bästa just nu: så e de me de

Gibban & jag

En gång var jag blond och Gilbert var tjock. Det var tider det.

Republik-kväll!

Hej hej! Här sitter jag och myser med Gilbert och väntar på pizza. Blev lite hungrig så jag åt upp hans framben. Hehe, nej då. Var inte oroliga. Dom är alldeles för håriga för min smak. Äter däremot lite Polly som förrätt. Sen är det Republik ikväll med Urban Cone som spelar. Kommer bli grymt!

Loving you was crazy shit

Det blir lätt lite dåligt bloggande när jag har tentavecka. I och för sig är jag alltid ganska dålig på att blogga. Men denna veckan har jag ju faktiskt något att skylla på. Så då måste jag passa på.
Imorn ska jag upp kl sex. Första gången på evigheter. Tänk om jag hade vart lika morgonpigg nu som när jag var liten. Då hade det varit sovmorgon att sova till klockan sex. 

Bjuder på lite Instagrambilder som vanligt, speciellt för er där ute som inte är Iphoneägare.

Harduingetmankandansatill?

Igår hängde jag med Elin efter skolan. Vi var först till cafe hörnet för livefika med Rågången. Mycket bra och trevligt. Sedan åt vi något tapasaktigt hos mig, kollade på film och kollade på kort från den gamla goda tiden.
Ikväll blir det Pop Orange med grabbarna. Peppen!

Gilberts första promenad


Stockholm

Stockholm var bra. Missade dock Youth Lagoon trots att vi köade i två timmar. Lite surt men WU LYF-spelningen vägde upp det. Så himla bra var dom.

I have more dreams than you have posters of your favorite teams


I helgen får jag äntligen min födelsedagspresent av Jensi. Nämligen en Stockholmstripp! Bye bye Norrköping! Hej Hej Youth Lagoon, braiga affärer, WU LYF, öl och skoskav!

plusgrader

finbesök av min käraste mamma.

RSS 2.0