Rolig fredag

Fredagskvällen spenderas med Gilbert och projektarbetet. Och lite godis såklart.

beautiful life

Jag vet. Jag är sämst. Men jag har varit upptagen med massor med plugg. Hemtenta och projektarbete har stått på schemat. Men nu är det en slutspurt för på söndag åker jag till Uppsala och ska fira kvalborg och valborg med mina finaste tjejer.

Dagens outfit med Jensi

Idag har jag pluggat och gått på stan och handlat lite nödvändigheter som två toppar, nagellack och halsband. Nu dricker jag vin med Jensi och lyssnar på Shout out louds på vinyl. Får se vad det bär av ikväll. Antagligen trappis med Lina och co.

Friday morning


19 april

Senaste veckan har jag mest umgåtts med min man. Jag har har även druckit tre koppar kaffe. Det är mer än vad jag har druckit på 2 år. Ikväll ska jag spela skivor med Republiken på Munken. Det ska bli mysigt och skoj.

Alla dessa gånger jag försökt ta ett sånt där gulligt "vi älskar varandra"-kort


En vanlig kväll i Säter


9 april

Sista dagen hemma hos mamma och pappa. Påsken har varit bra. Men nu vill jag bara hem till mina fina killar.

Tillbaks till där jag kommer ifrån

Har varit själv hemma nu i fem dagar. Det är det längsta jag varit själv i den här lägenheten. Det är så himla tomt utan Jens. Tror till och med Gibert tycker det. Första natten skrämde Lina upp mig med att berätta om en hon kände som hade haft inbrott när hon sov. Den natten sov jag med plånboken under madrassen och datorn under Jens täcke. Det gäller ju att vara på den säkra sidan. Men som tur var har jag klarat mig utan inbrott. Imorn hinner jag träffa Jens en pytteliten snabbis innan jag far till Dalarna. Ska bli så himla fint att få äta god mat, umgås med mamma, pappa och världens bästa vänner.

RSS 2.0