söndag


Idag: tittat på svtplay, städat, tvättat, läst, lyssnat på Bright Eyes, längtat till nästa helg.
En vanlig söndag.

vårsol

Imorse tvingade jag Jens att äta frukost i sängen med mig och kolla på Pappas pengar. Sen gick vi på stan en sväng med Micke och fikade på Kuriosa. Älskar att det bara är februari men känns som april. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på massa vårmusik och längtar så fruktansvärt mycket tills man kan sitta i parken och dricka öl.

Because the night belongs to lovers

Det här har väl inte varit min mest produktiva dag. Jag har läst lite, retat Gilbert, kollat på Grey's anatomy och retat Gilbert lite till. Ikväll ska jag i alla fall dricka vin med fek1-tjejerna. Det ska bli sköj!

Är det redan vår?

Orkade ta mig ut en sväng på stan idag. Såg så himla vårigt ut ute så jag kunde verkligen inte ligga inne idag igen. Köpte lite nödvändigheter som skruvmejsel till bankdosan, underkläder och Patti Smiths bok Just kids. Så nu äntligen ska jag läsa lite annat än kurslitteratur. Som jag längtat.
Just ja. Blev förresten väckt imorse av Jens som utropade: "Det blev en flicka!" Congrats!

Den där Joshen

Alla borde ha en Josh i sitt liv. Josh är den där personen som alltid kommer med kloka råd som att man aldrig ska säga "jag måste" utan man ska istället säga "jag behöver". Förutom när det gäller mat. Då är det helt okej att säga "jag måste", för att äta bör man annars dör man. Josh är också extra bra på att snooza, sjunga extra högt i duschen och att ha konstiga betoningar på vissa ord som exempelvis nyår och Torun. Hon blir också alltid bundis med alla kassörskor på Konsum, speciellt de som är 40+. Josh är den generösaste, snällaste, snyggaste person jag känner. Hon är så himla bra på många vis förutom en sak. Varför ska hon alltid envisas med att bo allt för många mil ifrån mig?! Det är frågan.

petar lite

Mina lediga dagar verkar inte gå som jag vill. Först magont och ambulansfärd och nu har jag blivit förkyld. Men jag ska inte klaga. Jag har ju Gibban som underhåller mig.

lite mer paris


ja!


Mötet med min lärare gick bra. Han tyckte att jag var värd ett vg trots allt. Nu hänger jag i soffan med mina män, äter choklad och kollar på tv. Typiskt bra måndag.

bara ett försök till

Hej hej hallå! Säkert mitt tjugoåttonde försök att börja blogga och det är nog antagligen mitt sista. Så håll alla tummar och tår på att jag inte slutar denna gång.
Idag börjar mitt "sportlov" eftersom jag klarade alla duggorna. Men jag ska ända åka in till Linköping och träffa min lärare för att tigga om ett högre betyg. Önska mig lycka till!

the one and only gilbert


paris


RSS 2.0