senaste tidens instagrambilder


de där duvorna

I våras började några duvor bygga ett bo på grannens balkong. I flera veckor har har vi sett dem flyga fram och tillbaka till det där boet med kvistar. Men idag var det en gubbe där med lift och rensade bort hela boet och satte en bräda för. Efter det har duvorna flugit mellan vårt fönster och balkongen och varit förvirrade för att de inte kommer in. Usch! Jag tycker så synd om dem. Mitt djurvänshjärta bankar lite extra ibland. De gjorde ju inte någon skada där. Förutom lite fågelskit på balkongen under. Men det borde de väl kunna leva med. Hehe! Gilbert är däremot lycklig nu när han har kunnat sitta och "jaga" fåglarna genom fönstret hela dagen.

Blekinge

När det var kristi himmelfärds så passade jag på att åka ner till stugan i Blekinge. Här är kusin William och morbror Lars.

Morfar kom på besök. 

Vi tog en långpromenad och jag saknade tiderna när jag red. 

Mamma spexar lite.

Jag med.

Morbror Anders.

Kusin Wilma.

Parkhäng, båtfest och 10-årsjubileum

I lördags firade Republik 10 år på Saga lejon. Det var en sån himla bra och fin kväll. Men ändå så himla tråkigt för att det var det absolut sista jag gjorde med republiken.

Anna.

Grillning i parken.

Jag hade nya kjolen.

Anna.

Vi förfestade på båten innan öppning.

Martin och Anna.


himmelstalundhäng


Tonight, we are young. So let's set the world on fire. We can burn brighter than the sun

Hejdå Norrköping, Peking, Norpan! Nu åker jag ner till Blekinge!

Tusse och jag

Saknar min lilla kisse.

Fin helg

Jag har haft en väldans fin helg med mamma, pappa och Jens. Vi har mest ätit hela helgen, promenerat och packat ihop lite av mina saker. Idag är det prick fyra veckor tills jag flyttar ifrån den här staden. Det känns knäppt. Jag har ju trots allt bott här de senaste tre åren.

Ja ä inte bitter

Ligger i sängen och är lite arg på mig själv för att jag har glömt svara på ett erbjudande om studentrum i Göteborg. Blir mest arg över att jag förlorar alla mina ködagar för jag hade nog ändå inte fått det om jag svarat ja. Klantigt som bara den i alla fall. Men nu ska jag inte vara bitter. Mamma och pappa är ju faktiskt på besök PLUS att jag och Freja har bokat resa till Berlin. Längtar ihjäl mig!

ps. Gilbert är linslus som alltid.

Gilbert

Crazy cat lady, det kan ni kalla mig. Men jag gillar att vara galen i katter (läs: Gilbert) och Gilbert är bara galen. Det är en fin kombination.

Nothing could part us, not one thing. When we walked the streets of Norrköping

Hade nyss ett kärleksfullt moment med Gilbert som ni kan se. Det syns verkligen att han tycker om mig. Lite i alla fall. Pyttelite. Idag har jag gjort viktiga saker som att säga upp elavtalet, ringt vaktmästaren och frågade om han kunde bryta upp vårt lås till förrådet och nu ska jag ner på stan och köpa flyttkartonger. Känns lite konstigt och sorgligt att börja packa ihop mina saker i lägenheten. Om en månad flyttar jag hem till Säter igen över sommaren. Kommer nog sakna Norpan lite trots allt.

Kvalborg och valborg i Uppsala

Nu var det ett tag sen igen. Valborg i Uppsala var i alla fall hur bra som helst. Efter valborg har jag och gruppen kämpat som bara den med ett projektarbete som i slutändan inte alls blev så bra egentligen. Men det gör ingenting för nu är jag ledig ändå tills på onsdag.

RSS 2.0